Marketing terv, marketing stratégia > MLM - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Marketing terv, marketing stratégia > 23 weboldal. Kategória leírása: Minden ami marketing. Tippek, ötletek, marketinges oldalak.

mlm.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Tudásportál.
Tudásportál.
http://www.marketinginfo.hu/

Marketing tudnivalók. A honlapon megismerkedhetünk a marketing szakma alapjaival. Tanulmányokat, elemzéseket olvashatunk. Különböző marketingeszközöket vehetünk igénybe. Az állásfigyelő menüben állásajánlatokra jelentkezhetünk. Az adatbázisban a marketing valamilyen ágában tevékenykedő cégek adatairól találunk adatokat. A törvénytár jogi kérdésekben segít eligazodni. Az oktatás menüben olyan felsőoktatási intézményeket, illetve OKJ-s képzéseket ismerhet meg ahol valamilyen szinten oktatják a marketinget.

www.marketinginfo.hu
Online marketing stratégia - nexum
Online marketing stratégia - nexum
http://www.nexum.hu/tanacsadas/online-marketing-strategia

Minden vállalkozás számára fontos a tervezés, a vállalati struktúra minden területén. A klasszikus marketing tervek kialakítása mellett ma már szükségesnek látszik, hogy a cégek online marketing stratégia kialakítását is alkalmazzák. Egyes célcsoportok online csatornákon keresztül érhetők el a leghatékonyabban, sőt néhányan kizárólag csak ezeken keresztül közelíthetőek meg. Innovatív stratégiák, módszerek és eszközök sokasága létezik, amelyek a célcsoportok minél hatékonyabb elérését szolgálhatják.

www.nexum.hu
Webgenerátor
Webgenerátor
http://webgenerator.hu/

Webgenerátor a Te helyed, ahol saját internetes oldalad egyszerűen, néhány lépésben elkészítheted! Tetszőlegesen választható menüpontok, keresőbarát optimalizálás. Anyagi helyzettől függően többféle csomag közül lehet választani. A honalap a világ minden tájáról elérhető a látogatók, leendő megrendelők számára. Az ajánlói rendszer segítségével passzív jövedelmet lehet szerezni ami akár MLM hálózatépítők számára is egy érdekes lehetőség lehet.

webgenerator.hu
Marketing tervezési eszköztár
Marketing tervezési eszköztár
http://www.marketingcommando.hu/

Egyszerű, működő, költségtakarékos, marketing stratégiák kis- és középvállalatoknak. Marketing cikkek, tréning, tanácsadás, blog. Hogyan szerezzünk vevőket és milyen ódon tarthatjuk meg vásárlóinkat? Reklám tippek. Tippek a reklámhibák elkerülésére. Reklámozás olcsó módszerekkel. Hatékony taktikák és technikák, reklámozási módszerek. Ingyenes tanulmány, hírlevél és egy ajándék az oldal látogatóinak.

www.marketingcommando.hu
Webgalamb
Webgalamb
http://www.webgalamb.hu/

A Webgalamb hírlevélküldő szolgálat hivatalos honlapja. A szoftver segítségével különböző hírlevélcsoportokat lehet létrehozni amelyekre a látogatók könnyen feltudnak iratkozni. Tejesen automatizált, magyar nyelvű szoftver. A szoftvernek rendkívül kedvező ára van, ráadásul harminc napig ingyen tesztelhető. A hatékonyságát a gyakorlatban is kilehet próbálni. A hírlevelek terén sincs korlátozás, akár százezer hírlevél is kiküldhető a leendő ügyfeleknek.

www.webgalamb.hu
Webáruház elemzés
Webáruház elemzés
http://www.webaruhazelemzes.hu/

Hihetetlen, hogy mennyi webáruház van, akik azt hiszik: csak azzal, hogy növelik a látogatók számát, már mindent megtettek azért, hogy vevőket szerezzenek. De ez nem elég és még drága is! Aki csak erre alapoz, az védtelen marad a konkurenciával szemben. A vállalat webáruház elemzés mellett tanácsadással is foglalkozik. Ez az a tanfolyam azonban nem való azoknak akik úgy érzik már mindent sikert elértek, nincs hová fejlődniük, akiket nem érdekelnek a korszerű, új megoldások.

www.webaruhazelemzes.hu
Szövegírás
Szövegírás
http://www.szovegiras.net/

A szövegírás egy nagyon összetett témakör és rengeteg válfaja létezik. Amennyiben Ön idelátogatott az oldalra, valószínűleg valamilyen speciális igénye van a szövegírással kapcsolatban. A szövegírás, a kommunikáció a hálózati marketingben is nagyon fontos. Az oldalon rengeteg információt talál az aki érdeklődik a szövegírás, az internetes kommunikáció és a keresőmarketing iránt.

www.szovegiras.net
Facebook kampány kezelés
Facebook kampány kezelés
http://www.keresooptimalizalas.org/facebook-kampany-kezeles.html

Napjainkban csak Magyarországról kb. 3 millió felhasználója van a Facebooknak. Lehetőség van fizetett hirdetést feladni, amennyiben szolgáltatását, termékét népszerűsíteni szeretné. Hatékonyan és költségkímélően működik, hisz ma már rengetegen tölik idejüket a Facebook előtt, így bárki találkozhat a szolgáltatását reklámozó felülettel. Többfajta célcsoport állítható be, életkornak, érdeklődésnek, nemnek, tanulmányoknak, munkahelyeknek megfelelően.

www.keresooptimalizalas.org
Szövegírás tréning (díjtalanul)
Szövegírás tréning (díjtalanul)
http://www.turboszovegiras.hu

Üzletkötőként elengedhetetlen az ütős szövegek, prezentációk, előadások gyors elkészítésének képessége. A szövegeid írására fordított időt a negyedére csökkentheted, és a végeredmény elolvasása után minden eddiginél jobb anyagokkal találhatod szemben magad. Ebben segít ez az ingyenes online szövegírási minitréning. Akiknek nehezen megy a szövegírás,nem tudnak hatékony szöveget írni a Turbó Szövegírás tréning segítségével képezhetik magukat. Ezáltal Network Marketing üzletüket is sokkal eredményesebbé tehetik, ebben a szakmában a jó,ütős szövegek megfogalmazása az alapkövetelmények közé tartozik.

www.turboszovegiras.hu
Informen Kft
Informen Kft
http://informen.hu/

Informen Kft hivatalos oldala. Reklámkampány, marketing, piackutatás. A marketing tanácsadásnak az ügyfelek üzleti sikereinek elősegítése a célja. A marketing tanácsadás segíti a piaci helyzet reális megítélését. A marketing terv olyan információkat tartalmaz amelyeknek végrehajtása segít elérni a kitűzött célt. A marketing az összes elképzelést tartalmazza amelyekkel az óhajtott üzleti célt szeretnénk elérni.

informen.hu
Online Marketing Stratégia
Online Marketing Stratégia
http://www.weblapmester.com/

Szomorú tény, hogy az online vállalkozók 3%-a zsebeli be a magyarországi 60 milliárd forint éves online bevétel 80%-át. A vállalkozók 97%-ának pedig az interneten való megjelenés szinte semmi érezhető előrelépést nem jelentett. Legalább ráírhatják a névjegykártyájukra... Honlapkészítés marketinges szemmel. Internetes marketing stratégiák minden mennyiségben. Hogyan készíthetsz profi értékesítési weblapot ami eladja termékeid és üzleted? Hogyan szerezhetünk visszatérő látogatót?

www.weblapmester.com
Marketing, reklám könyvek a Polcon
Marketing, reklám könyvek a Polcon
http://www.polc.hu/konyv/marketing__reklam/AUA/

A Polc.hu internetes áruház könyveket, hangoskönyveket, CD-ket, DVD-ket, e-könyveket és magazinokat kínál, állandó akciókkal, 15-20%-os kedvezménnyel, 1 napos futár házhoz szállítás mellett. Az oldalon Magyarország közel teljes könyvválasztéka megtalálható, és megvásárolható, otthonról, kényelmesen. Kitűnően hasznosítható a gyakorlatban például a Cégvezetés és marketing az e-korban című könyv amely a világháló és üzletépítés rejtelmeibe, összefüggéseibe vezet enged bepillantást nyerni. A Nagy marketing szótár a marketinggel kapcsolatos fontosabb kifejezések szótára.

www.polc.hu
Kreatív szövegírás
Kreatív szövegírás
http://szovegiras.us

A professzionális szövegírás, azaz a jól megírt szöveg ugyanolyan hatást ér el az olvasónál, mint amikor a kommunikáció szóban történik, ám mivel a szövegírás eszközei teljesen más típusúak, ezért ez a kommunikációs forma sok esetben nehézkesebb. Amikor Ön beszél valakihez, mindeközben próbál elmagyarázni és megértetni valamit a másik féllel, akkor olyan eszközök állnak rendelkezésére, amik írásban nem használhatók. Képes gesztikulálni, képes a hangját erősebben vagy halkabban használni, aminek kihangsúlyozó szerepe lehet, ezek a lehetőségek a szövegírás tekintetében nincsenek jelen.

szovegiras.us
ListaMester
ListaMester
http://listamester.com/lmui/

A piacon található legtöbb hírlevélküldő program a ListaMester mellett funkcionalitásban úgy eltörpül, mint egy régi Commodore64-es játékprogram a mai PC-s játékokhoz képest. Igazán profi és hatékony megoldás online marketingeseknek. Külön előnye hogy kezdők is ingyen kipróbálhatják. Nincs a szokásos marketing rizsa. Gondoltak azokra is akik MLM rendszerben dolgoznak és ügyfeleikkel hatékonyabban szeretnének kommunikálni és folyamatosan szeretnék tartani a kapcsolatot közönségükkel.

listamester.com
Mailpress
Mailpress
http://www.mailpress.hu/

Word alapú eszköztár segítségével esztétikus megjelenést biztosíthat hírleveleiben. Egyszerűen csak be kell illesztenie a saját weboldalába a feliratkoztatót, és máris elindíthatja saját kampányát! Egy vállalkozás számára létfontosságú a bizalom és a közönség vélemények megismerése. Erre a célra tökéletesen megfelel egy profi, esztétikus hírlevél rendszer. A szoftver működését tizenöt napig díjmentesen lehet tesztelni.

www.mailpress.hu
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
mlm.wyw.hu: MLM katalógus. Multi-level marketing. Magyar és külföldi MLM-el foglalkozó cégek listája.
Gyűjteményünkben 298 válogatott MLM, Multi-level marketing témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 298 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 15 | Linkre kattintás összesen: 32280