Szoftver, szoftverek > MLM - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szoftver, szoftverek > 7 weboldal. Kategória leírása: MLM üzletépítéshez nélkülözhetetlen szoftverek gyűjteménye.

mlm.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

CONTRAS Csoportmunka Szerver
CONTRAS Csoportmunka Szerver
http://www.contras.hu

Komplex MLM kiszolgálás: adatbányászat, adatbázis-feldolgozás, irodai, informatikai és internet alapú szolgáltatások, CMS, CRM, projektmenedzsment és groupware - csoportmunka szerver üzemeltetés. A Contras Csoportmunka Szerver használata nagyon hatékony. Automatizálja a folyamatokat,segítség lehet az értékesítés területén. A Contras csoport igen kedvezményes áron kínálja szolgáltatásait leendő ügyfeleinek.

www.contras.hu
Multisoft.
Multisoft.
http://www.multisoft.com/

MLM szoftverek megfizethető áron. Különböző kompenzációs tervek " Binary, Matrix, unilevel és hibrid " rendszerben. Dokumentumok, szoftverek, könyvek, tudás és erőforrások. Üzleti formák, grafika, illusztráció, jogi kérdések. A szoftver segítségével kitűnően lehet menedzselni a forgalmazói rendszert, beleértve jutalékokat,értékesítést, rendelési és szállítási adatokat. A szoftver segítségével nyereségesebbé tudja tenni MLM vállalkozását.

www.multisoft.com
NET-Builder
NET-Builder
http://net-builder.hu

A NET-Builder egy On-line számítógépes program, mely termék vagy szolgáltatás értékesítésével foglalkozó MLM cégek üzleti tevékenységét segíti. Ez a szoftver kimondottan a Network Marketing vagy értékesítési üzletben érdekelt vállalatok számára készült. Összehangolja a hálózatépítők tevékenységét, nyomon követi az értékesítési adatokat, az üzletkötőket pontos és naprakész információkkal látja el. A nyilvántartási rendszer mindig az éppen aktuális adatokat mutatja teljes pontossággal.

net-builder.hu
Mlm szoftver a sikeres mlm üzletért
Mlm szoftver a sikeres mlm üzletért
http://10xone.hu/mlm

Szeretné tudni, hogy tud több ügyfelet, kevesebb idő alatt, hatékonyabban kiszolgálni az MLM üzletben? Egy korszerű MLM szoftverrel sikeresebbé teheti üzletét,vállalkozását. Ez a szoftver kifejezetten a Network Marketing területén dolgozók részére lett kifejlesztve. A 10XMLM szoftverrel növelheti az értékesítést, eredményesebbé teheti a hálózatépítést. A szoftver segítségével kitűnően nyilván tudja tartani ügyfeleit, partnereit. Emellett a 10XMLM szoftver számos kitűnő egyéb funkcióval is rendelkezik.

10xone.hu
MLM software
MLM software
http://www.mlmsoftwarepro.com/

Perceken belül egy kiváló minőségű szoftvere lehet. Az MLM Pro szoftver napi 24 órában ellenőrzés alatt tudja tartani hálózati marketing üzletét. A rendszer hatékonyságáról ingyenes teszttel győződhet meg. Ez a vállalat egyszerű emberek számára is lehetővé teszi egy sikeres online vállalkozás elindítását. A hihetetlenül alacsony árak kezdő hálózati marketingesek számára is elérhetővé teszik a rendszert.

www.mlmsoftwarepro.com
LEVELS Jutalék-elszámolás, affiliate, MLM rendszer
LEVELS Jutalék-elszámolás, affiliate, MLM rendszer
http://www.mlmszoftver.hu

A LEVELS rendszer nem ún. "dobozos termék". A szoftvert konzultációk és részletes tervezés után teljesen az igényeknek megfelelően készítjük el, adjuk át. A LEVELS pontosan azt az eredményt fogja szolgálni, melyet Ön vállalkozása elvár. Ajánljuk: jutalékos online értékesítéshez, jutalékos offline értékesítéshez, MLM-rendszerek értékesítésének követéséhez. A LEVELS online eszköz az értékesítés és a jutalék pontos és követhető elszámolásához. Biztonságos, sokfelhasználós, egyedi rendszer. Ismerje meg Ön is!

www.mlmszoftver.hu
Ingyenes célmegvalósító szoftver
Ingyenes célmegvalósító szoftver
http://www.lifedirector.com/

Nagy segítség ez a szoftver Neked, ha kitűzött céljaid vannak. Nem kell mást tenned, mint elhatározni, hogy mit szeretnél és a szoftver támogat Téged ebben. Részleteket tovább olvasva megtudod.

www.lifedirector.com
Oldal leírása
mlm.wyw.hu: MLM katalógus. Multi-level marketing. Magyar és külföldi MLM-el foglalkozó cégek listája.
Gyűjteményünkben 298 válogatott MLM, Multi-level marketing témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 298 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 15 | Linkre kattintás összesen: 32280