Direkt Marketing Szövetség, Francische Szövetség > MLM - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Direkt Marketing Szövetség, Francische Szövetség > 3 weboldal. Kategória leírása: Kapcsolódó szövetségek és szervezetek oldalai.

mlm.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Magyar Marketing Szövetség
Magyar Marketing Szövetség
http://www.marketing.hu/

A Marketing szövetség weboldala. A Magyar Marketing Szövetséget 1990. december 3-án alakították meg. Azóta működik mint a marketinges szakma érdekvédelmi szervezete. A szövetég kapcsolatokat ápol magyarországi és külföldi marketinges szervezetekkel. A szövetség tagjait tájékoztatják a szövetség munkájáról, akciókról. Megismerhetik az új szakmai jellegű kiadványokat. Az állásbörzén a szakmához kapcsolódó aktuális állásokat ismerhetik meg a tagok. A tagok esetenként kedvezményben részesülnek a saját rendezésű képzések díjaiból.

www.marketing.hu
Direkt Marketing Szövetség
Direkt Marketing Szövetség
http://www.dmsz.hu/

A Magyar Direkt Marketing Szövetség hivatalos honlapja. A szövetség és szervezeti felépítése. A Direkt Marketing Szövetség sok hasonló külföldi szervezet elismert tagja. A szövetséget 1994 januárjában alakították. A szövetség tagjai a marketing szinte minden területéről érkeznek. Direkt értékesítők, telemarketingesek, MLM hálózatok éppúgy megtalálhatók a szövetség közt mint a média vagy az e - bussiness szereplői.

www.dmsz.hu
Director tanácsadó
Director tanácsadó
http://www.director.hu/

A Director Tanácsadó szervezet pénzügyi tanácsadói szolgáltatásokkal segíti ügyfeleit a sikeres pénzügyi konstrukció megtalálásához. Nagy szakértelemmel és tapasztalatokkal, a piac áttekintése után próbálják kiválasztani az ügyfélnek legjobban megfelelő konstrukciót. Segítenek a banki és biztosítási konstrukciók közül az ügyfél számára előnyös megoldást találni. Ezzel a megoldással rengeteg időt és fáradtságot spórolhat meg az ügyfél. A szervezet mögött több mint ötven év tapasztalata áll.

www.director.hu
Oldal leírása
mlm.wyw.hu: MLM katalógus. Multi-level marketing. Magyar és külföldi MLM-el foglalkozó cégek listája.
Gyűjteményünkben 298 válogatott MLM, Multi-level marketing témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 298 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 15 | Linkre kattintás összesen: 32280